TeleGroup Infosecurity 2014 – “Protect Connected”

Home » Vesti » Vesti » TeleGroup Infosecurity 2014 – “Protect Connected”

infosec_fotka_najava_sajtU Beogradu, 16. aprila 2014. godine je, održana druga po redu “TeleGroup Infosecurity” konferencija, kojoj je prisustvovalo oko 200 poslovnih partnera i korisnika iz državnih organa, javnih i privatnih preduzeća i finansijskih institucija.

Pod sloganom „Protect Connected” TeleGroup je uz podršku globalnih lidera iz oblasti informacione bezbednosti kao što su IBM, Check Point, F5, Trend Micro i Observe IT, dao odgovore na neka od pitanja kako zaštititi IT i komunikacione resurse od sve sofisticiranijih napada, malicioznih softvera i drugih oblika zloupotreba informacija.

TeleGroup Infosecurity konferencija je pokrenuta sa ciljem podizanja nivoa informacione bezbednosti regiona zapadnog Balkana sa željom da podrži napore regionalnih IT asocijacija u skretanju pažnje državnim strukturama i široj javnosti o postojanju sve sofisticiranijih pretnji u sajber prostoru, koje mogu da ugroze stabilnost regionalne privrede i društva. U tom smislu je neophodno sistemsko uvođenje mehanizama zaštite od sajber kriminala, što je zajednička odgovornost državnih struktura i privrede, gde se od IT kompanija očekuje da obezbede kvalitetna rešenja.

Konferenciju je otvorila Diana Gligorijević, direktor marketinga kompanije TeleGroup, a prisutnima se između ostalih obratio Dalibor Ratković, regionalni direktor prodaje ICT rešenja kompanije TeleGroup.

DSC_0108 DSC_0131 DSC_9310 DSC_9478 DSC_9812 DSC_9880

Leave a Comment