24. YU INFO 2018 konferencija

Home » Vesti » Vesti » 24. YU INFO 2018 konferencija

Dvadesetčetvrta po redu YU INFO konferencija održana je na Kopaoniku od 11 – 14. marta 2018. godine. U okviru YU INFO konferencije održana je osma po redu međunardona konferencija ICISC (International Conference on Information Society and Tehnology). Za vreme četvorodnevnog trajanja konferencije okupilo se preko 200 učesnika, autora naučnih radova, menadžera, IT stručnjaa, kako iz privtnog sektora, tako iz različitih državnih insititucija.

Kao i svake godine Konferenciju su otvorili predsednik prof. dr Miodrag Ivković i predsedavajući prof. Milan Zdravković. Na samom početku konferencije prisutnima se obratio dr Nikola Šerbedžija (Fraunhover, FOKUS, Nemačka) govoreći o tome da li smo spremni za digitalnu transformaciju i sve promene koje ona sa sobom nosi.

Partneri ovogodišnje konferencije bili su kompanije Atos, TeleGroup, Ingram Micro, Telekom Srbija, Asseco, Idego, SAGA i Softline koji su doprineli da i ovogdišnji skup bude mesto aktuelnih tema iz oblasti informacionih i komunikacionih tehnologija kroz prezentacije originalnih autorskih radova i inovacija.

Sledeće godine slavimo četvrt veka kada ćemo se i osvrnuti na proteklih 25 godina, sa željom da budemo bolji i uspešniji, očekuju Vas iznenađenja kao i potpuno nov i inovativan koncept Konferencije.

Vidimo se sledeće jubilarne godine!

 

 

 

 

 

Leave a Comment