Organizacija događaja

Home » Usluge » Organizacija događaja

I Team agencija pomaže klijentima da na najbolji način promovišu i unaprede svoje poslovanje i poboljšaju komunikaciju sa postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima.

Pružamo usluge organizovanja svih poslovnih događaja: seminara, konferencija, prezentacija, promocija, sastanaka, team building aktivnosti, godišnjica i proslava, sportskih aktivnosti uz potpunu kreativnu, tehničku i logističku podršku, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Poslovni događaji su najbolji način za promovisanje rada jedne firme i njenog poslovanja, a I Team može uz složeno planiranje i pripremu da obezbedi bilo koju vrstu promocije i da posavetuje svoje klijente koji je način prezentovanja najbolji za njihovu kompaniju.

Kao uigran tim zaduženi smo za relizaciju čitavog događaja, od osmišljavanja jedinstvenog idejnog rešenja koje će našeg klijenta predstaviti u najboljem svetlu do post-event aktivnosti. U mogućnosti smo da obezbedimo sponzorstva drugih kompanija koja će da podrže događaj kao i prisutnost medija koji će ispratiti čitavo dešavanje.