YU INFO konferencija

Home » Vesti » Vesti » YU INFO konferencija

banerOd 28.02. do 02.03. 2016, na Kopaoniku je održana dvadeset treća YU INFO naučna i biznis konferencija. U okviru YU INFO konferencije, po šesti put održana je i međunarodna konferencija ICIST (International Conference on Information Society and Techology).

Za vreme četvorodnevnog trajanja konferencija okupilo se preko 200 autora naučnih i stručnih radova, predstavnika istraživačkih i visokoškolskih ustanova, kao i IT stručnjaka i menadžera, koji su predstavili svoje ideje i razmenili nova znanja i iskustva.

YU INFO i ICIST konferencije svakako ne bi mogle da se tako uspešno organizuju bez prisustva i pomoći kompanija, medju kojima i ATOS, HP, SAP, IBM, TELEGROUP, Asseco SEE, SAGA, SMART Frontier group.

Posle obavljenih recenzija za izlaganje je prihvaćeno 174 autorska rada, od toga 72 u oviru ICIST programa. U toku tri dana odrržano je 14 sesija (6 YU INFO i 8 ICIST) i 4 poster sesije (2 YU INFO i 2 ICIST).

Uspešnom radu Konferencije veoma je doprinelo aktuelno i inventivno uvodno predavanje koje je na otvaranju održao Jozek Gruskovnjak (Strategy Consultant in Inluceo Consulting Ltd.) pod nazivom “Aligning IT and Business Priorities”.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na sajtu YU INFO konferencije.

img_2016_5 img_2016_6 img_2016_8 img_2016_9

Leave a Comment