EMC Forum, Hyatt 2013

Home » Portfolio Items » EMC Forum, Hyatt 2013
EMC Forum, Hyatt 2013

EMC Forum, Hyatt 2013

 

 

Održan EMC Forum Lead Your Transformation u Beogradu.

          Ovogodišnji EMC Forum održan je u Beogradu 11. oktobra 2013. godine u hotelu Hyatt Regency pod sloganom Lead Your Transformation. Na ovogodišnjem Forumu bilo je prisutno preko 400 učesnika koji su imali prilike da čuju najnovije informacije o tome kako Cloud i Big Data mogu da transformišu poslovanje. Na EMC Forumu je bilo reči i o ubrzanom tempu transformacija i o neverovatnim mogućnostima koje nude poslovanju.

        Namenjeni IT menadžmentu i rukovodiocima, tehničkim arhitektama, data naučnicima i storage menadžerima, na Forumu je takođe prezentovano kako najnovija backup rešenja, u kombinaciji sa Big Data sigurnosnim analizama, mogu da obezbede bezbednosnu infrastrukturu u Cloud-u.

        Na Forumu se između ostalih prisutnima obratio i Dinko Eror, EMC VP EMEA PreSales. On je predstavio najnovije trendove i rešenja iz ovih oblasti, kao i dostignuća i razvoj EMC kompanije.

Događaj u Beogradu čini deo EMC Foruma koji se održavaju u 33 zemlje širom Evrope, Srednjeg Istoka i Afrike.

Kompanije Cisco i VMware, kao globalni sponzori EMC Foruma, su podržali i učestvovali na ovogodišnjoj konferenciji. Na Forumu su se takođe predstavili i ostali sponzori EMC kompanije, kao što su Atos, Asseco, Comtrade, Saga, RRC i S&T čije su štandove posetioci imali priliku da posete.

 

Client: EMC