Atos jubilej 2013

Home » Portfolio Items » Atos jubilej 2013
Atos jubilej 2013

Atos jubilej 2013

Put do Atosa – Prvih 14.610 dana razvoja, uspeha i trajanja

U Narodnom pozorištu, u Beogradu, 30. oktobra 2013. godine kompanija Atos je održala svečanu predstavu povodom proslave jubileja kompanije koja slavi 4 decenije uspešnog rada i razvoja, a koja je danas deo Atos grupacije.

Ovom svečanom događaju je prisustvovalo preko 250 zvanica među kojima su bili ambasadori, predstavnici najvećih domaćih i stranih kompanija, kao i bivši zaposleni iz kompanije Atos.

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta prisutnima su se obratili predstavnici kompanije Atos, a u izvođenju svečane predstave su učestvovali glumci Milan Caci Mihajlović, Nenad Ćirić, Nenad Maričić, Nina Janković, kao i muzički trio koji čine operska diva Jadranka Jovanović, Oliver Njego u pratnji profesora Nikola Rackova na klaviru.

Atos je prisutan u 42 države, sa 78.500 zaposlenih. Kompanija nudi detaljnu ekspertizu tržišta, sa širokim i impresivnim portfolijom usluga, počev od konsaltinga, upravljačkog servisa, sistema integracija, do “cloud computing”-a. Fokusiran na biznis tehnologije koje ubrzavaju napredak i pomažu organizacijama da kreiraju sopstvenu budućnost, Atos stvara i isporučuje inovativna rešenja održivih i merljivih performansi, u kojima su informacione tehnologije u savršenoj ravni s poslovnim ciljevima klijenata.