Održana konferencija TeleGroup Infosec 2016

Home » Vesti » Vesti » Održana konferencija TeleGroup Infosec 2016

banerU četvrtak, 14. aprila 2016. godine, u kongresnoj sali Jubmes banke, održana je četvrta po redu TeleGroup Infosec 2016 konferencija u Srbiji. Bilo je prisutno više od 200 klijenata, pripadnika malih, srednjih i velikih preduzeća, pripadnika javnog, vladinog i finansijskog sektora, a na konferenciji su predstavljena najsavremenija tehnološka rešenja za zaštitu informaciono – komunikacionih sistema od hakerskih napada, kompjuterskih virusa i drugih oblika zloupotreba informacija na internetu.

Predstavnici vodećih svetskih kompanija u oblasti informacione bezbednosti kao što su HPE, Trend Micro, Check Point, CyberArk i Forcepoint su zajedno sa predstavnicima kompanije TeleGroup podelili znanja i iskustva o aktuelnim rešenjima za zaštitu mreža, podataka, Cloud okruženja i aplikacija.

Konferenciju je otvorio gospodin Sava Savić, pomoćnik ministra u sektoru za informaciono društvo u okviru Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, koji je govorio o aktivnostima koje će nastupiti kao rezultat primene Zakona o informacionoj bezbednosti.

Telegroup_8815 Telegroup_8928 Telegroup_9065 STU_8644

 

Leave a Comment